Άραγε φθείρετε η φιλία μέσα στο χρονο;

Τα χρόνια περνάνε δίχως να το καταλάβουμε, oι εμπειρίες μας πληθαίνουν και εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε. Αλλάζουν οι ανάγκες , οι υποχρεώσεις μας και οι προτεραιότητες μας. 

Για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει πρωτίστως να ικανοποιούμε τις ανάγκες μας. Να καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας αξιοπρεπώς και ο ελάχιστος χρόνος που παραμένει ελεύθερος να τον αφιερώνουμε σε συνήθειες και ανθρώπους που μας ευχαριστούν. 

Κάποτε όμως δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για τους φίλους μας. Όταν δουλεύεις για τα προς τον ζην, κυνηγάς την καριέρα σου και ιδίως όταν αποκτήσεις την δική σου οικογένεια, ο χρόνος περιορίζετε στο ελάχιστο.

Το θέμα είναι να αφιερώνουμε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που μας απομένει στους πραγματικούς μας φίλους. Αυτούς τους φίλους που σε κάνουν ευτυχισμένο. Στους φίλους που απέδειξαν ότι σε αγαπούν. Στους φίλους που σε κάνουν να γελάς και σε στηρίζουν στα δύσκολα! 

Φίλους σαν αυτούς να τους συμπεριφέρεσαι σαν μία καθημερινή σου συνήθεια. Να πηγαίνετε βόλτα με τα παιδια σας στο πάρκο, να συμμερίζεστε το αγαπημένο σας χόμπι, να πηγαίνετε διακοπές μαζί και να τρώτε στο ίδιο τραπέζι παραμονή πρωτοχρονιάς.  

Φίλους σαν αυτούς, να τους κάνεις να αισθάνονται σαν μέλος της οικογένειας σου, ώστε η φιλία σας να διατηρηθεί μέσα στο χρόνο. 

Κρατήστε τις φιλίες σας ζωντανές, γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!Είναι πιο ξέγνοιαστη και χαρούμενη, ιδιαίτερα όσο μεγαλώνεις και  χρειάζεσαι διακοπές από τη βαρετή ρουτίνα. 

Αν και η πραγματική φιλία δεν φθείρεται όσα χρόνια και αν περάσουν. Δυναμώνει όσο την διατηρείς ζωντανή! 

Φίλοι μέχρι τα βαΘιά γεράματα!  Αυτό να ορκίζεστε!