Όταν βγαίνεις…

-Ντύνεσαι προκλητικά.
-Αγγίζεις “τυχαία” τους άντρες ή τις γυναίκες που σου αρέσουν μέσα στον χώρο που κινείσαι.
-Χαμογελάς αινιγματικά και μετά φεύγεις ξαφνικά αφήνοντας υπονοούμενα.
-Μιλάς δυνατά και με το βλέμμα σου σκανάρεις αυτούς που σε κοιτούν.
-Βγάζεις συνέχεια selfieς όπου κι αν βρίσκεσαι.
-Δίνεις τον αριθμό του τηλεφώνου και τo μέιλ  σου σε όποιον τα ζητήσει.

Αν απάντησες στα πιο πάνω και νομίζεις πως έχεις αυτοπεποίθηση, θα σου πω πως κάνεις μεγάλο λάθος…έχεις ακριβώς το αντίθετο.

Τα άτομα με αυτοπεποίθηση, είναι σίγουρα για τον εαυτό τους. Δεν αναρωτιούνται τι τους βρήκαν όταν τους ερωτεύτηκαν, δεν ρίχνουν τις ευθύνες τους στους άλλους, δεν κατηγορούν τους φίλους ή τους συναδέλφους τους για να υψώσουν το ανάστημά τους, δεν περιμένουν την πτώση του διπλανού τους για να ανέβουν στη θέση της εξουσίας, ξέρουν να βάζουν όρια, γνωρίζουν ποιες είναι οι ικανότητές τους και δεν χρειάζεται να επιδεικνύουν συνέχεια το κορμί τους, με τη γύμνια τους ή με τα προκλητικά τους ρούχα στις selfies που ανεβάζουν για να αποσπάσουν αντιδράσεις ζητιανεύοντας από δεξιά και αριστερά.

Οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, είναι δυνατοί, ισορροπημένοι και σίγουροι για κάθε τους κίνηση. Με την εξυπνάδα, την μεθοδικότητά, την καλλιέργεια και την παιδεία τους, ξεχωρίζουν και διαπρέπουν όπου κι αν βρεθούν. Είναι λαμπεροί και όμορφοι εσωτερικά και εξωτερικά, γιατί γνωρίζουν το βάρος της αξίας τους!